Me olemme

— kankaanrinteeläiset  —

Kankaanrinteellä on viljelty maata sukupolvien ketjussa vuosikymmenten ajan. Vanhat kaskimaat, sotien jälkeiset perinneniityt ja hulmuavat viljapellot kuuluvat tilan historiaan. Näillä mailla voi edelleen nähdä merkkejä perinnemaisemista, ahomansikoista ja niittykukista. Perinnebiotooppien varjelu on myös lähellä tämän päivän kankaanrinteeläisten sydäntä. 

Tällä hetkellä Kankaanrinteen tilalla viljelyä jatkavat Jarkko ja Sanna. Maaseudun tuulet kutsuivat meitä kotiseuduille opiskeluiden ja kaupungissa vietettyjen vuosien jälkeen. Halu jatkaa sukupolvien työtä, rauha ja luonto tuntuvat mielekkäälle elämänvalinnalle. Meille tärkeitä arvoja ovat: luonnon ja ihmisten kunnioitus, tasapainoisen hyvinvoinnin vaaliminen ja yhtenäisyyden korostus. Sanna työskentelee tilan lisäksi osa-aikaisesti psykoterapeuttina ja Jarkko valtion tehtävissä.

Kankaanrinteeläisiin kuuluvat lisäksemme viisi lasta, hevosia, kanoja sekä muita maatalon kotieläimiä. Islanninhevosia kasvatamme perhehevosiksi pienimuotoisesti. 

Paluu juurille  

Juurilla voi aidosti löytää yhteyden ja pysähtyä; ottaa aikalisä arjen kiireestä ja rutiineista sekä keskittyä kuuntelemaan itseään, läheisiään ja monimuotoisen luonnon sanomaa.